Funktioner för möten

Vi på Stream Shed kan hjälpa dig med funktioner och tillhörande tjänster för papperslösa event, stämmor och kongresser. Våra erbjudanden används i det lilla mötet, i fullmäktigemöten till några av Nordens största kongresser & stämmor. Vår digitala tjänst för att genomföra mötet heter Meeting Spyder. 

Vi har över 20 års erfarenhet av storskaliga kongresser och stämmor samt det mindre mötet. Vi finns vi här för dig som söker ett bollplank och stöd till er projektledning till själva genomförandet av möten och evenemang.  med ljud och bild samt funktioner för möten. 

skriva anteckningar under ett möte

Vad vi kan hjälpa dig med

 • Eventhemsida
 • Inbjudningar
 • Anmälan med biljettförsäljning
 • Biljettutskick
 • Deltagaradministration
 • Inskanning av biljetter
 • Moderator och samtalsledare
 • Ljud & bild under evenemanget
 • Webbsändningar
 • Onlinemöten
 • Interaktion under mötet med röstlängder, talarlistor, voteringar etc.

Event-app för möten

Med vår möteslösning Meeting Spyder skapar du ett centralt nav under ditt evenemang. Här kan deltagarna hitta material, ta del av handouts, få information, tycka till och rösta samt delta i debatter på ett enkelt sätt. Allt är tillgängligt från deras mobiltelefon, surfplatta eller dator. 

Meeting Spyder är en event-app för formella möten för att deltagarna ska interagera med mötet på olika sätt och kunna kommunicera med andra deltagare under mötet.

Deltagarna kan se mötets schema och interagera med dagordningen som att begära ordet och lämna in förslag, delta i omröstningar, ta del av handlingar etc.

Bokningssystem

En tjänst online som hjälper dig som är projektledare med administrationen av event, kongresser och möten. I tjänsten ingår en informationssida för evenemanget där deltagarna kan anmäla sig och köpa biljetter.

Du kan administrera anmälningar och bokningar till event som sker på plats och online. Du får snabbt koll på vilka typer av deltagare som har anmält sig och ger dig även möjlighet att ta betalt för biljetten online eller via faktura.

I tjänsten ingår även närvaroregistrering via funktion för att skanna deltagarens biljett på plats vid evenemanget.

Teknik

Vi kan hjälpa dig med det du behöver för att genomföra ditt nästa möte eller event. I vår portfölj finns flexibla mobila lösningar som anpassas till olika behov och önskemål.

Vi kan hjälpa dig hela vägen med mindre möten på-plats eller online till fullskaliga kongresser, stämmor och hybridevent med dynamiskt innehåll. Det kan vara webbsändningar, onlinemöten, omröstningar och beslutsvoteringar. Vi kan även erbjuda lösningar för storskaliga hybrida möten och event för fysiska och digitala deltagare.

Vid online- eller hybridmöten är vi plattformsoberoende. Du som kund kan använda ert favoritverktyg för digitala möten – Teams, Zoom eller annat. Detsamma gäller videoströmningsplattform som YouTube Live, Vimeo eller annat.

Teknik för ditt möte