Video och webbsändningar

Sedan 2009 har Stream Shed hjälpt kommuner, regioner, företag och organisationer med webbsändningar och videoproduktioner till webbplatser, intranät och sociala medier.

Video är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, att sprida ditt budskap samt berätta om tjänster och produkter.

Stream Shed skapar enklare reklamfilmer, produkt- och företagspresentationer, instruktionsvideo, videomanualer, utbildning, föreläsningar, intervjuer och reportage.

Vi anlitas även för direktsändningar från olika typer av evenemang och möten. Exempel på uppdrag är konferenser, seminarier, presskonferenser, årsmöten, stämmor, kongresser, instruktionsfilmer, paneldebatter och event i olika former.

Vi kan producera din sändning på plats hos er eller i studio. Du bestämmer i vilken kanal dina tittare skall kunna se resultatet som t.ex. Youtube, Facebook, egen webbplats eller en videotjänst som vi hjälper dig med.

Vi lägger in intro, musik, förinspelade inslag och intervjuer, namnskyltar, kapitelindelar/indexerar sändningen och lägger in grafik eller annat material som du önskar ha med.

Vi kan öka tillgängligheten

Vi kan även hjälpa dig att öka tillgängligheten i dina sändningar med livetextning, syntolkning och teckenspråkstolkning.

Direktsändningar och arkivering av möten

Med videoplattformen KommunTV blir webbsändningar från fullmäktige- och styrelsemöten både prisvärda och enkla att producera.

KommunTV är en säker och kraftfull onlinetjänst för direktsändningar av formella möten som t.ex. möten i fullmäktige och styrelse samt årsmöten, stämmor och kongresser.

Du har ett filmarkiv online där du kan samla hela organisationens webbsändningar och videoproduktioner, både live och ondemand.

Tillsammans med mötessystemet Meeting Spyder får du en integrerad lösning som indexerar sändningar från era möten samt presenterar dagordning, resultat från voteringar, namn på presentatörer och talare etc.

  • En smart och enkel installation som låter kommunen själv producera innehåll på broadcast nivå
  • Sänder på egen plattform, med ett översiktligt arkivsystem
  • Ärende/talarlista för att lätt hitta till riktig plats i mötet
  • Integrerar mot votering och mötessystem
  • Vår modul med Facebook Live integration gör politiska möten mer lättillgängliga för invånarna i kommunen,
  • Enkelt att dela klipp från olika ärenden och talare via sociala medier”

Tjänsten levereras komplett med programvara online samt servertjänster. Om så önskas kan den även levereras med kamerautrustning samt programvara för videoproduktion.

Här kan du se ett par exempel på kunder som använder videoplattformen KommunTV