Podcast och mobil studio

Stream Shed kan hjälpa dig med en helt färdig podcast-produktion från idé, inspelning och redigering till publicering samt marknadsföring. Berätta om du vill ha hjälp med en hel produktion eller vissa delar.

Funderar du på att spela in en eller flera podcasts, du kanske har en idé men saknar utrustning. Vi har den utrustning du behöver för att komma igång och spela in en egen podcast i er egen miljö med professionell utrustning. Vi kan även hjälpa till med att finslipa idén och personal som kan hjälpa till med både inspelning och redigering. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att anpassa efter dina behov.

Vi har en mobil studio med tjänster för inspelning av podcast på plats hos er eller annan plats. I erbjudandet ingår professionell utrustning för 1-4 personer.

I den tekniska lösningen ingår det du behöver som tekniker, ljudinspelare med lagringskort, mikrofoner, mikrofonstativ, puffskydd och kablage. I de fall du behöver ha med en eller flera gäster på distans kan vi hjälpa till med det.

Produktion av grafiskt material för promotion

Vi designar även podcast-omslag och grafiska bildplattor till fast pris för promotion av er podcast

Ge dina lyssnare mervärde med en hemsida

Vi kan hjälpa dig att sticka ut med en användarvänlig webbplats som hjälper dig att ge lyssnarna ännu mer av det du har att erbjuda.

För mer information av grafiskt material, läs mer här!

Hyra av utrustning och mobil studio för inspelning av podcast