Reklam & marknadsföring

Reklam och marknadsföring

Stream Shed hjälper företag och organisationer med reklam och marknadsföring online och i tryck.

Med snabb och effektiv produktion hjälper vi våra kunder från idé, form, innehåll, text och bilder till det praktiska som t.ex. kontakt med fotografer, översättare, tryckerier och annat som behövs.

Exempel på vanliga uppdrag är sökmotoroptimering (SEO) av hemsidor, sökordskampanjer, displayannonser, digitala bannerannonser, flygblad, visitkort och tidningsannonser som ger fler affärer.

Det mesta vi gör inom reklam och marknadsföring till våra kunder når aldrig tryckpressarna. Det kan handla om kampanjer, banners, informationsmaterial eller digitala broschyrer, som PDF eller i andra format, som distribueras via en hemsida eller i sociala medier.

SEO – Bli mer synlig på webben

Ditt företag måste synas och vara sökbart för att du ska få fler kunder och bygga bra relationer. Idag tas mer än 80% av alla köpbeslut efter en sökning på Google.

Sökmotoroptimering (SEO) av er hemsida måste därför vara en naturlig del i er webbstrategi. SEO är en av de insatser för marknadsföringen av dina tjänster och produkter online som ger bäst resultat långsiktigt.

För att du ska få bästa möjliga resultat är SEO en löpande insats som ligger över hela året. Man hamnar inte på första sidan på Google över en natt så det är inte något man gör en enda gång utan det krävs kontinuerligt arbete för att skapa goda resultat. Ibland kan det ta flera månader innan resultatet av optimeringen syns i sökmotorerna. Vi erbjuder paketerbjudanden av SEO-tjänster med fasta månadspriser som passar både små och större företag eller organisationer.

Reklam och annonser online

Annonser på Google & sociala medier

Vi kan hjälpa dig med alla detaljer som rör din annonsering och kampanjer i Google och sociala medier. Från att föreslå relevanta sökord eller bildannonser till att planera kampanjupplägg till att analysera och rapportera resultat.

När du har bestämt din annonsbudget bestämmer vi tillsammans när, var och hur som dina annonser ska visas. Sedan betalar du bara när någon t.ex. klickar på er annons, besöker er webbplats eller ringer till er.

Grafisk design

Den grafiska designen är grunden i ditt varumärke, det första kunden lägger märke till vid en kontakt med er online eller via print. Vi kan handplocka ett team som passar för ditt varumärke och behov och ta fram en design av yppersta klass. I vår leverans ingår grafisk manual, profilmanual m.m.

Grafisk design och reklam

Logotyp

För dig som vill stärka ditt företags identitet, eller identiteten för en viss produkt, kan vi hjälpa till med att ta fram logotyp och grafisk profil. Vi kan även göra en omdesign av en befintlig logotyp som du inte är nöjd med. Utifrån originalet förbättrar vi då logotypen så att den passar ditt företag även i framtiden.

Kontors- & reklamtrycksaker

En snyggt designad flyer eller broschyr kan vara avgörande för om kunden väljer dig eller någon annan. Vanliga tjänster är visitkort, produkt- och reklamblad, flyers, broschyrer m.m. För våra kunder i restaurangbranschen producerar vi både pappersmenyer och menyer online.

Reklammaterial

Exponeringsmedia

Behöver du hjälp med exponeringsmedia snabbt och enkelt. Vi hjälper dig med affischer, klistermärken, banderoller, vepor, roll-ups, beachflaggor, gatupratare m.m.

Video & webbsändningar

Video är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, att sprida ditt budskap samt berätta om tjänster och produkter.

Stream Shed skapar enklare reklamfilmer, produkt-och företags-presentationer, instruktionsvideo, videomanualer, utbildning, föreläsningar, intervjuer och reportage. Vi anlitas även för direktsändningar från olika typer av evenemang och möten.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med video och webbsändningar

Podcast

Podcast

Stream Shed kan hjälpa dig med en helt färdig podcast-produktion från idé, inspelning och redigering till publicering samt marknadsföring. Berätta om du vill ha hjälp med en hel produktion eller vissa delar.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med podcast

Hur vi arbetar med reklam och marknadsföring

Stream Shed hjälper gärna till med ditt ansikte utåt som är det man generellt menar när man tänker reklam och marknadsföring. Målet är att hjälpa dig att skapa kundvärde och positionera dina tjänster och produkter på marknaden.

En del av arbetet har du redan gjort. Det du erbjuder utgår från ett behov som du vet finns och som du tillfredsställer genom att erbjuda just din produkt eller tjänst. Men det räcker inte med att ha en bra produkt eller tjänst. Den måste också uppmärksammas för att nå ut på marknaden. Din marknadsföring ska göra så att kunden väljer just dig.

Vem vill du nå och hur

Initialt behöver vi veta vem eller vilka som är dina målgrupper för de produkter och tjänster som du erbjuder. För att kunna vara mer precis och pricksäker måste vi veta vem vi talar till för att kunna kommunicera på rätt sätt. Vi måste helt enkelt förstå din målgrupp. Vilka behov har de, hinder och drivkrafter? En utförlig målgruppsanalys lägger grunden för all marknadsföring.

Därefter identifierar vi de kanaler som är relevanta för att nå er målgrupp. Det kan t.ex. vara brev, trycksaker, er hemsida, sökordsannonsering, bannerannonsering, sociala medier, mässor, finnas med på event osv.

Stream shed är ett litet företag med stora företag och organisationer som kunder. Vår storlek betyder inte att vi ger sämre service, snarare tvärtom då vi plockar in de resurser som är mest lämpade för kunden och det specifika uppdraget. Vi sitter inte på stora “overhead”-kostnader vilket bland annat innebär att vi kan hålla bättre priser än många av våra kollegor i branschen.

Intresserad? Kontakta oss