Tipsa en vän och få en reklamfilm!

Vet du någon som behöver en ny hemsida eller hjälp med att underhålla sin befintliga hemsida?

Tipsa om våra tjänster och paketerbjudanden. När tipset leder till att någon beställer ett hemsidespaket bjuder vi dig på en reklamfilm i form av en Motion Graphics-produktion för dina digitala kanaler. Motion Graphics är en video i form av animationer, design, ljud och rörlig grafik i ett och samma paket.

Behöver du inte en reklamfilm? Då kan vi istället byta ut reklamfilmen mot t.ex. en förklaringsfilm, en videopresentation eller varför inte en intro-film!

Så här går det till:

  • Du får en egen reklamfilm när ett företag som du har värvat köper någon av våra paketlösningar för hemsidor, serviceavtal eller tjänsten Webbredaktör Online (timbank á 10h).
  • De du värvar till Webbredaktör Online går inte heller lottlösa.  De får 500 SEK i rabatt på sin första timbank (10h)!

Vad händer om du värvar flera under kampanjperioden?

  • För din första värvning får du en 15 sekunders reklamfilm*.
  • Om du värvar två kunder under kampanjperioden utökas längden på reklamfilmen från 15 till 30 sekunder.
  • När du värvar tre eller fler kunder får du 500 SEK i rabatt per kund som du kan använda vid ditt nästa uppdrag hos oss.
Bild Hyr Webbredaktör Online
Bild Hyr Webbredaktör Online (1)

Här nedan hittar du värvningslänken som du kan skicka till den som önskar att bli värvad. Om ansökan sker via denna länk får du automatiskt värvningspremien när ansökan har godkänts.

Du kan kopiera värvningslänken nedan och skicka den till din kontakt i ett sms, en e-post, på Messenger etc. 

Vänligen notera att den du har värvat måste genomföra sitt köp innan din premie utbetalas. 

https://streamshed.se/jag-vill-bli-varvad-till-webbredaktor-online/

*Reklamfilmen är för valfri användning i dina sociala kanaler inom 6 månader. I erbjudandet ingår en reklamfilmsproduktion i form av Motion Graphics som baseras på befintligt bild- och/eller videomaterial tillsammans med text-overlay. En korrvända ingår i erbjudandet. Du bestämmer själv om du vill att reklamfilmen skall vara i formatet 16:9 (bredbild) eller 1:1 (kvadratiskt).

Du kan värva hur många du vill under kampanjperioden och varje organisation som värvats berättigar dig till en premie.

Vad är en timbank?

En timbank är helt enkelt en pott med timmar som är fritt att använda till det du har behov av på din webbplats just nu.  Din timbank gäller i ett halvår från inköpsdatum.

I standardutförande finns timbankerna att köpa som 5 eller 10 timmar. 5 timmar kostar 3500 SEK & 10 timmar kostar 6500 SEK. Denna kampanj gäller endast 10h timbank.