Hyra av utrustning och mobil studio för podcast

Vi erbjuder hyra av utrustning och mobil studio samt tjänster för inspelning av podcast på plats hos er eller annan plats. I erbjudandet ingår professionell utrustning för 1-4 personer.

I den tekniska lösningen ingår ljudinspelare med lagringskort, mikrofoner, mikrofonstativ, puffskydd och kablage. Det här innebär att vi har den utrustning som behövs för att komma till er eller en annan plats där en tekniker kan hjälpa till och monterar upp utrustningen så att ni kan spela in er podcast eller ljudproduktion.

Funderar du på att spela in en eller flera podcasts, du kanske har en idé men saknar utrustning. Vi har den utrustning du behöver för att komma igång och spela in en egen podcast i er egen miljö med professionell utrustning. Vi kan även hjälpa till med att finslipa idén och personal som kan hjälpa till med både inspelning och redigering. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att anpassa efter dina behov.

Stream Shed kan även hjälpa dig med en helt färdig produktion från inspelning och redigering till publicering av din podcast eller delar av din podcastproduktion. Om du behöver ytterligare hjälp kan vi även hjälpa till med idé, speakerpålägg, musik och marknadsföring.

Hyra av utrustning för inspelning av gäster på distans med bra ljudkvalitet

I de fall du behöver få med en eller flera gäster på distans kan vi hjälpa till med det.

Producerar du en podd med proffsig utrustning och inspelningsmiljö utanför Stockholm och behöver spela in en gäst med bra ljudkvalitet, istället för en telefonare, i Stockholmsområdet? Vi har det du behöver och kan hjälpa dig med en äkta Double Ender. Du och gästen spelar in varsin ljudfil med hjälp av separata inspelningsanordningar som sedan synkas i redigeringen.

Inspelning av samtal via telefon

Inspelning av deltagare via mobiltelefon kan ske vid inspelningstillfället hos er, under en direktsändning eller separat. Exempel på användningsområde är när ni vill ha en intervju med en eller flera gäster som inte kan vara med på plats vid inspelningstillfället

Hyra av utrustning och mobil studio för inspelning av podcast

Produktion av grafiskt material för promotion

Vi designar podcast-omslag och grafiska bildplattor till fast pris för promotion av er podcast

Ge dina lyssnare mervärde med en hemsida

Vi kan hjälpa dig att sticka ut med en användarvänlig webbplats som hjälper dig att ge lyssnarna ännu mer av det du har att erbjuda.

För mer information av grafiskt material, läs mer här!

Produktion av webbsidor och grafiskt material för promotion av podcast