4 tips för att få fler kunder via din hemsida

Att ha en modern mobilanpassad  hemsida är viktigt. Men tro inte att den bara kan finnas där och leva ett helt eget liv. Den behöver skötas om och få omvårdnad.

Bara för att du har hemsida innebär det inte att de som kan bli dina kunder automatiskt hittar och ser den. Om de inte letar efter precis det du erbjuder så är det inte alls säkert att alla potentiella kunder kommer att se den. Om du vill att din verksamhet ska växa kommer du att behöva göra mer för att fler kunder ska se vad det är som du erbjuder.

Stream Shed kan hjälpa dig. Här får du fyra tips som hjälper dig att synas bättre och få fler kunder.

Hjälp med innehåll

Hjälp & stöd med innehåll

En hemsida blir egentligen aldrig klar. En framgångsrik hemsida behöver löpande få nytt innehåll, uppdateringar och omvårdnad för att vara aktuell och relevant för både din publik och för sökmotorerna.

Inom ett avtal hjälper Stream Shed dig att planera och löpande skapa samt publicera olika typer av innehåll på din hemsida och i sociala medier i text, bild, ljud och video som intervjuer, företagsvideo, livesändningar mm. Vi kan även vara behjälplig när du behöver grafiska element som banners, bildplattor, omslagsbilder etc.

Teknisk support

Om du inte tar hand om tekniska uppdateringar ökar du risken för att hemsidan blir hackad eller kraschar.

För att minska risken för attacker, en hackad hemsida och säkerhetshål är det viktigt att man håller innehållssystemet och publiceringsverktyget, temafiler och olika tillägg uppdaterade. Om det går för lång tid utan att webbplatsen uppdateras så uppstår lättare säkerhetshål som robotar och malware kan ta sig in i.

Med ett serviceavtal sköter vi alla uppdateringar och håller er hemsida säker. 

Stream Shed har erbjudanden där vi kombinerar serviceavtal med teknisk support och hjälp med att skapa och publicera innehåll.

Support och service

SEO gör så att fler hittar dig

SEO, eller sökmotoroptimering, är en av de viktigaste insatserna vid marknadsföring av dina tjänster och produkter online som ger bäst resultat långsiktigt.

Sökmotoroptimering är kort och gott en process där vi optimerar er hemsidas innehåll så att en sökmotor gillar att visa det som ett toppresultat vid sökningar av ett visst sökord eller sökfras. Målet är att du ska synas bättre på Google. Det handlar även om att fånga upp de kunder som dina konkurrenter annars kommer att få. Men SEO är ingen quick fix.

SEO är en löpande insats som ligger över hela året. Det är inte något man gör en enda gång utan det krävs kontinuerligt jobb månadsvis för att skapa goda resultat.

Reklam & marknadsföring

Att du har en hemsida, finns med i sociala medier och att du hela tiden är sökbar så att många hittar till dig i sökmotorerna är viktigt. Men det är även viktigt att du marknadsför dig. 

Marknadsföring är nödvändigt för att ditt företag ska kunna växa eller utmärka sig från dina konkurrenter.

Stream Shed hjälper många kunder som bollplank och med att ge förslag och komma med idéer på vad du kan göra. Hos oss får du hjälp med reklam och kampanjer i print och online som Gooogle Ads samt i Facebook / Instagram. Exempel på uppdrag är flygblad, tidningsannonser, digitala bannerannonser, sökordskampanjer, displayannonser och videoannonser som ger fler affärer.

Intresserad? Kontakta oss